torsdag den 25. juni 2015

TAGER DU REKRUTTERING LIGE SÅ ALVORLIGT SOM AT LÆGGE NÆSTE ÅRS BUDGET?


Du ved det jo godt. Dygtige og motiverede medarbejdere er nøglen til succes. Dit team er med til at afgøre om din virksomhed går fra potentiale til succes. Derfor bør du tage rekruttering mindst lige så alvorligt som at lægge næste års budget.  Det vil vi gerne hjælpe dig med.

40% rejser inden der er gået et år
Mister du også nyansatte inden for det første år? Hvis du svarer ja, så er du ikke alene. Det koster at miste nyansatte på troværdighedskontoen hos ledelsen, medarbejdere og samarbejdspartnere. Og så koster det på pengepungen. Det er ærgerligt for dig – og ærgerligt for den nyansatte.
Faktisk er det 40% af de nyansatt­e i små og mellemstore danske virksomheder, der fratræder i løbet af det første år. Det har lektor ved SDU Bo H. Eriksen regnet sig frem til (Kilde: DJØF-Bladet). Ingen har 100% træfsikkerhed, når de ansætter. Men vi garanterer for, at hvis du gør dit forarbejde godt, vil din succesrate blive høj!

Hjælpeværktøj til smidig start
Med ny teknologi kan du spare de menneskelige ressourcer til midt – og slutprocessen.
De første trin med at sortere, så du står tilbage med et stærkt felt, kan den enkle it-løsning fra Elvium Talent Match klare. Der er ingen hokuspokus. Blot et it-system, der laver den første sortering efter dine anvisninger. Du har som leder kontrol over hele processen og det fulde overblik. Fordelen for dig er, at du kan nøjes med at koncentrere dig om de kandidater, der er inden for skiven.

Trin med dialog mellem mennesker
Til midt- og slutprocessen vil jeg gerne anbefale vores samarbejdspartner O’Sullivan Consulting.  Firmaet ejes og drives af Birgit O’Sullivan med mange års erfaring inden for rekruttering. Kandidater screenes, præsenteres dernæst for din virksomhed, og der rundes af med et testinterview med udgangspunkt i en færdigheds- og persontest. Til slut tages der referencer.  
Før blækket på kontrakten er tør, får du en rapport med gode råd til at lede din nye medarbejder. For nu skal din nye medarbejder integreres i organisationen. I skal nemlig til at skabe værdi sammen!

Kom i gang
Rekrutteringsforløbet er jo kun en succes, hvis den nyansatte ikke fratræder kort tid efter ansættelse.  Elvium Talent Match og O’Sullivan Consulting vil gerne være med til at sikre, at du får en medarbejder, der passer til din organisation, og hvor forventningerne er afstemt hos begge parter. Vi garanterer, at vi gør vores til, at din succesrate bliver høj!

Uanset om det er den første medarbejder, du skal ansætte – eller du har prøvet det før, så anbefaler Elvium, at I kontakter Birgit O’Sullivan, O’Sullivan Consulting. Så kan I holde et uformelt kaffemøde i Kbh. K eller hos jer, hvor I kan sætte ansigt og virksomhed på hinanden.
Kontaktinfo  Birgit O’Sullivan, M 5122 1979 – birgit@osullivan.dk. Læs mere på www.osullivan.dk.

Tags

0 kommentarer:

Elvium Talent Match. Leveret af Blogger.