onsdag den 3. juni 2015

Kandidatvurdering. Ansætter du på mavefornemmelsen alene risikerer du at tage fejl!


Du kender det sikkert. Du har haft 5 gode kandidater til samtale, og I har indsnævret feltet til 3 dygtige personer. Hvordan kommer I videre?

Mange firmaer ansætter på mavefornemmelsen alene, og det kan blive rigtig dyrt.

Hos Elvium Talent Match har vi fokus på at lette hverdagen for firmaer ved hjælp af vores super enkle rekrutteringssystem. Vi gør det nemt for dig, at få gode kandidater til samtalen, men vi kan ikke teste kandidaterne for dig. Det glæder os derfor at kunne annoncere, at vi har fundet en samarbejdspartner, som understøtter vores mission om at optimere arbejdsprocessen og øge kvaliteten i rekrutteringen.

Firmaet hedder Progress-HR og arbejder udelukkende med kandidatvurdering. Kandidatvurdering er vigtig, da et korrekt udgangspunkt mindsker risikoen for at træffe forkerte valg og dermed ansætte kandidater med en uhensigtsmæssig adfærd. De værktøjer Progress-HR anvender spotter over 36 vigtige adfærdsegenskaber (ex lav robusthed/personlig bearbejdning, ansvarstagen etc.), arbejdsstil, IQ, indlæringsevne, som kan være fatale for én ansættelse.

En af årsagerne til at Progress-HR har så stor succes med at udpege de rigtige kandidater er, at de anbefaler at lederne også selv bliver testet. Det tjener det vigtige formål, at skabe selvindsigt hos lederen, som er særdeles afgørende for vedkommendes fremtidige ageren og udvikling som leder. Med udgangspunkt i lederens profil og jobbeskrivelsen defineres ideal jobmatchet til kandidaten, som tager udgangspunkt i arbejdsadfærd, logisk kapacitet og teamrolle.

Elvium Talent Match sikrer kvalitet i processen, og når der er udvalgt kandidater til samtale kan Progress-HR hjælpe med den endelige beslutning. Du får simpelthen en samlet pakke, der sikrer dig kvalitet i din rekruttering.

Om det er den første medarbejder, som skal ansættes eller I er veletableret virksomhed, som ønsker at benytte kandidatvurdering, så anbefaler vi, at I ringer til May Britt Skounsø fra Progress-HR ApS på 5380 6677 for et uforpligtende møde. Læs mere på www.progress-hr.dk

Tags

0 kommentarer:

Elvium Talent Match. Leveret af Blogger.