fredag den 25. april 2014

Hvem skal lave dine opgaver, når du er på ferie?

Termometeret sniger sig op på de 20 grader, og sommeren er pludselig ikke så langt væk. Du og kollegaerne har sikkert lavet en ferieplan, og rejsen til Grækenland, sommerhus i Blåvandshuk eller vandreferie i Nepal er bestilt. Men er I også begyndt at planlægge, hvordan arbejdsopgaverne skal fordeles henover sommeren? Hvilke opgaver kan vente, og hvilke skal løses med det samme de kommer ind, selvom vedkommende der normalt tager sig af det er på ferie?


Planlæg i god tid

Måske finder I ud af, at I gerne vil ansætte sommerfugle eller vikarer til at aflaste afdelingen henover sommeren, hvor de faste medarbejdere holder ferie. I så fald er det en god ide at tænke på rekruttering allerede nu, så I har tid til at finde de rette personer og give dem en grundig introduktion. Det kræver en god vikar at kunne sætte sig ind i nye opgaver på en fremmed arbejdsplads, også selvom det virker som rutine.

Hold ferie med ro i sjælen
Jeres kunder og samarbejdspartnere skulle gerne opleve den samme gode service som resten af året, så det er vigtigt, at en vikar har tid til at blive sat ind i opgaven. Du vil kunne gå på ferie med en god fornemmelse i maven, hvis du ved at dine hasteopgaver er i gode hænder, og at dit skrivebord vil være lige så ryddeligt, når du kommer tilbage.

Tags

0 kommentarer:

Elvium Talent Match. Leveret af Blogger.