torsdag den 6. november 2014

Modeller skriver bedre opslag

Nej, Heidi Klum skriver ikke et bedre stillingsopslag. Vi mener dog, at med en god model baseret på den "perfekte" kandidat, kan du sikre bedre ansøgninger og dermed en række bedre kandidater. Det betyder, at opslaget skal være konkret og målrettet.

Arbejd baglæns

Virksomheden har vokseværk, og I har brug for flere talentfulde medarbejdere. I stedet for at skrive det traditionelle stillingsopslag, og modtage ansøgninger fra nær og fjern, så skriv opslaget baglæns! Prøv at forstille dig den perfekte ansøgning. Hvad har I brug for, og hvordan ser den ud?
     - Hvilke nøgleord indeholder den?
     - Hvilke "hard-" og "soft-skills" har kandidaten?
     - Hvad skal kandidaten tilbyde virksomheden?
     - Hvilken uddannelse skal kandidaten have?

Med Elviums rekrutteringssystem, hjælper vi dig med at navigere rundt i både hard- og soft-skills. Vores interne database trækker på TMAs kendte kompetencemodel og arbejder målrettet med at være fuldt optimeret til det internationale ESCO tiltag.

Skal kandidaten have:
     - En bestemt titel (husk, disse kan variere på tværs af organisationer)?
     - Erfaring fra en relevant organisation?
     - Konkret bevis på tidligere succes (såsom bestemt succes: kreativitet, økonomisk, problemløsning)?

Model
Nu da I har et godt billede af den perfekte ansøgning, er det tid til at samle vores model. Modellen skal indeholde alle de kriterier, som du har samlet under forløbet ovenfor.

Husk, hvilket jobopslag vil bedst tiltrække den ønskede kandidat?
     - Er opslaget kreativt?
     - Er opslaget konkret og baseret på det tekniske sprog?
     - Er opslaget konservativt?

Sidst, men ikke mindst forslår vi, at I gør brug af det samme ordforråd som ønskes af den "ideelle ansøgning" i opslaget. Det giver kandidaten indsigt i virksomhedens retorik, og hjælper samtidig med at screene for uambitiøse ansøgninger.

Tags

0 kommentarer:

Elvium Talent Match. Leveret af Blogger.