torsdag den 13. november 2014

Kampen om Talent

Tror du, at du mangler tid og ressourcer til at optimere din rekrutterings process? Eller er du blandt dem, som ikke tror at det er nødvendigt? Tro om igen.
Efter flere års research og arbejde som konsulent har Dr. John Sullivan udgivet en spændende artikel, hvori han forklarer, at det ikke længere er acceptabelt at ansætte den middelmådige medarbejder.


Dr. Sullivan skriver, at virksomheder ikke har råd til at lade være med at investere i rekruttering. Som følge af hård konkurrence på det globale market, er det svært for dem at finde og rekruttere de konstant efterspurgte innovative talenter, som skal drive virksomheden frem. Hvis du ikke reagerer på den øgede konkurrence, vil din virksomhed ikke være drevet af innovation, men af kedelige lønmodtagere som skræmmer fremtide talenter væk fra virksomheden.


Elvium leverer et rekrutteringsværktøj, der gør det nemt at finde de bedste talenter hurtigt og professionelt. Vi er enige i, at konkurrencen om de gode jobs er blevet meget hårdere, men er verden så sort/hvid som Dr. Sullivan beskriver? Hvad mener du?

Tags

0 kommentarer:

Elvium Talent Match. Leveret af Blogger.