onsdag den 26. november 2014

De produktive talenter arbejder!

Lad os se det i øjnene. De produktive talenter - dem som vi helst vil have til virksomheden - sidder ikke stille. De fleste er i gang, og måske ansat hos en konkurrent med begrænset mulighed for at gøre sig bekendt med jeres virksomhed (også selvom de måske ikke er glade for deres nuværende arbejde).

Elvium Talent Match arbejder intenst for at inkludere disse produktive talenter i rekrutteringsprocessen. Derfor kan man som kandidat nemt importere sin profil direkte fra LinkedIn og Facebook. På den måde kan de travle kandidater hurtigt søge stillingen uden en masse tidskrævende indtastning.
- Det er en fordel både for din virksomhed, og for de produktive talenter med en travl hverdag.

Du har fanget deres opmærksomhed, hvad nu?
De produktive og travle talenter har søgt stillingen, men de ligger gemt iblandt de mange andre ansøgninger. Er du klar til at læse de mange ansøgninger igennem og vende dem med dine kollegaer, før det er tid til at sende invitationer til samtale?

Med Elvium Talent Match får din virksomhed, en nem og overskuelig oversigt af de mange kandidater. Dernæst er kandidaterne rangeret efter de kriterier, du selv har angivet i stillingsopslaget. Det gør det nemt for dig at identificere og kontakte de bedst kvalificerede kandidater.

Det synes vi er smart!

Tags

0 kommentarer:

Elvium Talent Match. Leveret af Blogger.