tirsdag den 22. december 2015

Julehilsen fra ElviumElvium Talent Match ønsker alle kunder, forretningspartnere og kandidater en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

2015 har været et spændende år, hvor vi har budt mange nye kunder velkommen og håndteret rigtig mange ansøgninger. Faktisk har over 17.000 kandidater søgt job via Elviums rekrutteringssystem - det er vi meget stolte over.

Vi har fortsat vores stærke partnerskab med Stepstone og IT-Jobbank, og samtidigt har vi indgået strategisk samarbejde med både O’Sullivan Consulting og C-Profiles, så vi fremover kan tilbyde vores kunder kompetent rådgivning inden for både kompetencestyring, persontest og regulær headhunting.

Sidst men ikke mindst, har vi udvidet ejerkredsen med en privat investor, der nu skal hjælpe os, med at føre den ambitiøse vækststrategi vi har ud i livet.

2016 bliver et spændende år, hvor vi først på året bringer et nyt og stærkt annonceringsmodul på markedet: "Elvium Media Module”, og senere kommer vi med vores bud på videorekruttering. Vil du høre mere om videorekruttering så send os en mail på videorekruttering@elvium.com

Elvium har igen i år valgt at sende elektroniske julekort ud fremfor fysiske kort eller gaver. Vi støtter i stedet gode formål inden for undervisning eller kompetenceudvikling. I år har det været det Ungdommens Røde Kors’ lektiecafeer, der hjælper udsatte unge med at komme igennem skolen. Til næste år sponsorerer vi Dansk Skoleskak, der gør en kæmpe indsats for at højne kompetenceniveauet i folkeskolen.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer i 2016, hvor vi kommer med et endnu stærkere bud på, hvordan e-rekruttering kan håndteres effektivt i virksomheder over hele Danmark.

God jul og godt nytår

Med venlig hilsen

Tags

0 kommentarer:

Elvium Talent Match. Leveret af Blogger.