mandag den 22. december 2014

Glædelig jul og godt nytår


Elvium Talent Match ønsker alle kunder, forretningspartnere og kandidater en glædelig jul og et godt nytår.

2014 har været et spændende år for os. I foråret lancerede vi vores nye version med mange nye funktioner, og der blev taget rigtig godt imod opgraderingen - stor tak for det. Alle funktioner i Elvium er baseret på kundeønsker, så har du en god idé så kontakt os endelig - kun gennem forståelse af jeres behov og ønsker, kan vi fortsat levere markedets mest intuitive rekrutteringssystem.

I sommer indgik vi en aftale med Stepstone og IT-Jobbank, hvilket vi er meget stolte af. I den forbindelse har vi sagt velkommen til rigtig mange nye kunder, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med så professionelle aktører på markedet.

For to uger siden lancerede vi Elvium Free, der gør det fuldkommen gratis for virksomheder at håndtere uopfordrede ansøgninger - alt for mange gode ansøgninger går til spilde, og det vil vi gerne hjælpe med at lave om på.

Når vi kigger frem mod 2015, har vi planlagt en større opgradering til foråret, hvor nogle af de mest efterspurgte funktioner kommer på - mere om det i det nye år.

Rigtig god jul og på gensyn i 2015!


Når vi benytter et "elektronisk" julekort som dette, skyldes det at vi i år har valgt at støtte Ungdommens Røde Kors fremfor at sende fysiske kort ud. Elvium Talent Match og Ungdommens Røde Kors har indledt et samarbejde, der tager udgangspunkt i lektiecaféerne. Vi ved, at lektiecaféerne, både på kort og lang sigt, skaber fantastiske resultater for ungerne og det er Elvium Talent Match med til at realisere.


Tags

0 kommentarer:

Elvium Talent Match. Leveret af Blogger.